Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
madonna celebration tour
Foto: Nina Westervelt / Getty Images

Com aconseguir entrades per al dos concerts de Madonna a Barcelona

No faltis a la cita amb la Reina del Pop al novembre al Palau Sant Jordi

Alice Saville
Jon Ibarz
Escrit per
Alice Saville
Traduït per
Jon Ibarz
Publicitat

Grans notícies, fans de Madonna: Sa Majestat farà una visita reial al Palau Sant Jordi com a part de la seva gira 'Celebration' festejant 40 anys de carrera aquest 2023. És una oportunitat única per veure a un dels noms més importants del pop en el seu primer concert a Barcelona en vuit anys. I les entrades es vendran ràpidament, sobretot després que el tràiler oficial de la gira despertés expectació mostrant grans celebritats cantant fragments del seu catàleg. 

Quan tindrà lloc la gira 'Celebration' de Madonna aquest 2023?

La gira mundial 'Celebration' de Madonna té 36 dates, que comencen a Vancouver el 15 de juliol i acaben a Amsterdam l'1 de desembre. Només hi ha dues dates a l'Estat espanyol: estarà a Barcelona l'1 i el 2 de novembre per dos concerts al Palau Sant Jordi, amb una capacitat de 17.000 persones.

Quan sortiran a la venda les entrades per la gira de Madonna?

Les entrades per la gira 'Celebration' es podran comprar el 20 de gener a partir de les 10 h. 

Com puc aconseguir les entrades per veure Madonna?

Les entrades per la gira 'Celebration' estaran disponibles a través del web de la Madonna. Però si vols maximitzar les teves probabilitats d'obtenir uns seients bons (i assequibles), dona-li un cop d'ull a les opcions oficials de prevenda. Per exemple, pots inscriure't a la prevenda de LiveNation, que comença demà 19 de gener a les 10 h. Hauràs de crear un compte a LiveNation i registrar-te a la prevenda aquí per tenir una oportunitat. També es poden comprar a través de Ticketmaster. 

Quant valen les entrades per la gira de Madonna?

Aquests són els preus, segons la web de LiveNation:

Pista A: 250 € + 33,50 € despeses
Pista B: 200 € + 26,50 € despeses
Grada 1a categoria: 300 € + 40 € despeses
Grada 2a categoria: 200 € + 26,50 € despeses
Grada 3a categoria: 120 € + 16 € despeses
Grada 4a categoria: 75 € + 10 € despeses
Grada 5a categoria: 40 € + 5,50 € despeses

Per què només hi ha un concert a Espanya?

No ho sap ningú: potser l'aforament del Palau ha convençut Madonna que només cal visitar Barcelona, tal com va fer l'any 2015 amb una única visita a la capital catalana. Però aquest cop ha canviat: Madonna ha anunciat una segona data pel seu tour 'Celebration'. 

Qui obrirà la gira de Madonna?

La convidada especial Bob The Drag Queen, alias Caldwell Tidicue, escalfarà el públic. Aquesta intèrpret, autora i activista no binària estatunidenca va saltar a la fama després de guanyar la vuitena temporada de Ru Paul's Drag Race. És probable que interpreti cançons del seu single de 2022 'Bitch like me', a més de servir uns quants 'lewks' ferotges. 

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2023 a Barcelona

Llegeix el número de gener de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat