Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Qui és la nova María del 'West Side Story' d'Spielberg?

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

El remake 'West Side Story' d'Steven Spielberg va agafant forma. Ja es va fer públic el nom de l'actor que encarnarà el personatge de Tony, serà Ansel Elgort ('Carrie', 'Divergente', 'No está escrito en las estrellas') i ara s'ha donat a conèixer qui farà de María. L'afortunada és Rachel Zegler, de 17 anys, estudiant de secundària, colombiana-nord-americana i sense experiència prèvia al cinema, però que es va guanyar Spielberg pel seu talent vocal i expressivitat.

Zegler ha estat escollida a un càsting en què van participar més de 30.000 persones. Es va assabentar de la prova per Twitter i va enviar dos vídeos als quals interpretava les cançons 'Tonight' i 'I feel pretty'. Té un canal de Youtube amb prop de 90.000 seguidors on podeu comprovar el seu talent.  

"Quan vam començar aquest procés fa un any, vam anunciar que faríem els papers de María, Anita, Bernardo, Chino i els Sharks amb actors i actrius llatins", explicà Spielberg. "Estic tan content d'haver reunit un elenc que reflecteix la sorprenent profunditat de talent a la multifacètica comunitat hispana els Estats Units. Estic esbalaït per la força del talent d'aquests joves intèrprets, i crec que aportaran una energia nova i electritzant a un magnífic musical que és més rellevant que mai".

En aquest sentit, els altres actors seleccionats per fer d'Anita, Bernardo i Chino vénen del teatre: Ariana DeBose, amb experiència a Broadway, ha estat escollida com Anita. David Álvarez, també provinent del teatre musical, farà de Bernardo i Chino serà interpretat per Josh Andrés Rivera.

El rodatge de la pel·lícula començarà a l'estiu d'aquest any i comptarà amb la participació de Rita Moreno, que va guanyar un Oscar per la seva interpretació d'Anita al film de 1961.

Últimes notícies

    Publicitat