Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Quines cançons triomfaven l'any que vas néixer?

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Ai, la nostàlgia. Ens colpeja a la boca de l'estómac, però al mateix temps ens fa somriure i ens proporciona grans dosis de bons records. Si us preguntem quines cançons sonaven l'any del vostre naixement o durant la vostra infància, sabríeu contestar? No cal recórrer a cintes de vídeo i cassets (en el cas dels menys millenials) per veure si us en recordeu d'aquell gran tema que el vostre pare posava a la ràdio del cotxe sense parar. Hi ha una web que s'encarrega d'això en l'àmbit internacional, no espereu trobar grans temes locals de Mecano o Alejandro Sanz, per exemple.

El millor de The Nostalgia Machine –quin gran nom!– és que la selecció de cançons vénen acompanyades pels seus videoclips. El complement perfecte per recordar looks dels vuitanta, molt 'brilli brilli', moviments de càmera que donen vertigen i pentinats que és millor que mai es tornin a posar de moda una altra vegada. 

Només heu d'escollir l'any que vulgueu –des del 1951 al 2015– cliqueu a 'Hit me' i a gaudir. Posem, per exemple, que vau néixer el 1982. Poseu l'altaveu al màxim per ballar temes com 'Physical', d'Olivia Newton John; 'Get Down on It', de Cool & The Gang; 'Waiting on a Friend' dels Rolling i 'Hot in the city', de Billy Idol. Més de 80 cançons, segons l'any, que si sou fanàtics de la bona música, us donaran una injecció de bon rotllo i certa nostàlgia.  

No us quedeu només en el vostre any, jugueu a descobrir i a encertar què sonava a cada dècada, segur que descobriu nous grups que passaran a formar part de la vostra llista de favorits. 

NO T'HO PERDIS: Totes les ràdios del món reunides en un sol web.

Últimes notícies

    Publicitat