Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Quines van ser les sèries més vistes del 2020?

Aquestes són les 9 sèries que van triomfar a Netflix, HBO i Movistar + l'any passat

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

El 2020 hem passat més temps a casa que mai. I en conseqüència, també hem vist moltes, moltes sèries. Ara, que hem acomiadat aquests dotze mesos tan estranys, és també el moment de descobrir quines han estat les ficcions més reeixides en les diferents plataformes de 'streaming' a l'Estat. Et fem un espòiler: totes les que han pujat al més alt de podi són espanyoles.

NETFLIX

'La Casa de Papel'
Foto: Netflix

1. 'La casa de papel'. Un autèntic fenomen planetari. La sèrie protagonitzada per Álvaro Morte, Úrsula Corberó i Jaime Lorente, entre d'altres, arrasa allà on va. I, esclar, també aquí. L'estrena de la cinquena temporada està previst per a la segona meitat de 2021. Hi ha qui no pot esperar.

'Tiger King'
Foto: Netflix

2. 'Tiger King'. Hi va haver un moment en què tothom parlava d'aquesta original minisèrie de vuit capítols. Basada en fets reals, 'Tiger King' narra la vida de Joe Exotic, un cantant de country que posseeix un zoo de grans felins, i la seva confrontació amb una defensora dels drets dels animals.

'Gambito de dama'
Foto: Netflix

3. 'Gambito de dama'. Pocs haurien imaginat, abans de l'estrena de la sèrie protagonitzada per Anya Taylor-Joy, que els escacs podrien arribar a convertir-se en tendència global. 'Gambito de dama' explica la història de Beth Harmon, una òrfena que vol convertir-se en la millor jugadora d'escacs de món.

HBO

'Patria'
Foto: HBO

1. 'Pàtria'. La sèrie basada en la novel·la de Fernando Aramburu ha arrasat a HBO. Una mirada al conflicte basc creada per Aitor Gabilondo que ha captivat a l'audiència. I de passada, ha demostrat que aquí es poden fer grans sèries que no tenen res a envejar a les d'altres països.

'Joc de trons'
Foto: HBO

2. 'Joc de trons'. Encara que la sèrie vagi quedant enrere en el temps, 'Joc de trons' segueix sent una aposta segura per HBO. És més que possible que l'any 2020 l'hagin vist els que se la van perdre en el seu moment, i fins i tot que més d'un incondicional de la saga hagi aprofitat per gaudir-la de nou.

'Westworld'
Foto: HBO

 3. 'Westworld'. Evan Rachel Wood, Anthony Hopkins, Ed Harris i James Marsden, entre d'altres, conformen l'espectacular repartiment d'una de les sèries més reeixides dels últims anys. En concret, la tercera més vista de l'any 2020. La seva intricada trama i els seu plantejament original segueixen enganxant l'audiència. Encara no l'has vist?

MOVISTAR +

Antidisturbios
Foto: Movistar +

1. 'Antidisturbios'. Ha estat una de les grans revelacions del 2020 per a la ficció 'made in Spain', i el més vist de Movistar +. La sèrie dirigida per Rodrigo Sorogoyen sobre un grup d'antiavalots ha aconseguit 5 nominacions als Premis Forqué i altres 6 als Premis Feroz. Però abans de res, ha conquistat l'audiència, que ha premiat el realisme, les impecables interpretacions i un guió molt sòlid.

'La línea invisible'
Foto: Movistar +

2. 'La línia invisible'. El passat mes d'abril, en ple confinament, Movistar + va decidir apostar amb força per aquesta sèrie dirigida per Mariano Barroso. 'La línea invisible' és una brillant minisèrie de sis capítols sobre els inicis d'ETA.

'La unidad'
Foto: Movistar +

3. 'La unidad'. Nathalie Poza, Michel Noher, Marian Álvarez i Luis Zahera lideren el repartiment d'un altre dels grans èxits de Movistar + del 2020. 'La unidad' narra la tasca desconeguda d'una de les millors unitats de policia del món en la lluita contra el terrorisme gihadista. La sèrie ja prepara la seva segona i esperada temporada.

Sabem que això no és tot: hi ha més plataformes, com Amazon Prime o Disney +, en què també han triomfat amb sèries com 'The boys' i 'Mandalorian', respectivament. Quina ha estat la teva preferida?

NO T'HO PERDIS: Les 10 millors sèries del 2020

Més de Time In

    Últimes notícies

      Publicitat