Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Recorregut virtual per la casa-museu de Frida Kahlo a Ciutat de Mèxic

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

La Casa Azul, al 247 del Carrer Londres, obre les seves portes. La famosa casa de Frida Kahlo ha posat a disposició dels fans un recorregut virtual de 360° per poder passejar per les galeries d'art del Museu Frida Kahlo i els habitatges conservats que pertanyien a l'artista. Podreu veure, a través de la pantalla, tant la famosa cuina de color groc on Trotski va prendre el te fins a l'habitació on va descansar i va descobrir la pintura l'autora després del seu accident d'autobús. El fascinant recorregut permet entrar de ple en la vida d'una de les grans (i millors) artistes del segle XX.

Al districte de Coyoacán, a la ciutat de Mèxic, es troba pràcticament amagada aquesta Casa Azul, on va néixer, va pintar, va escriure i va morir Frida Kahlo. Després de la seva mort, es va convertir en un lloc de peregrinació per als seus fans. La vila blava i els grans jardins de la casa estan tancats, però encara podreu gaudir d'explorar virtualment les habitacions de l'habitatge i la col·lecció d'obres d'art.

Al llarg de les parets podreu veure alguna de les seves obres més famoses, com 'Retrat del meu pare', l'inacabat 'Frida i la cesària' o 'Viva la vida'. Els objectes més emblemàtics com el seu estimat cavallet, el mirall que utilitzava per poder pintar autoretrats i les famoses estatuetes asteques i tolteques distribuïdes per tot el seu pati.

Aprofita l'oportunitat perquè, generalment, les cues per entrar a visitar la casa són llarguíssimes!

NO T'HO PERDIS: museus, centres d'art i galeries del món per visitar des de casa

 

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat