Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Recreen la sala Razzmatazz en Minecraft i el resultat és al·lucinant

Passeja per la famosa discoteca de Barcelona com si fossis un personatge de el videojoc Minecraft

Escrit per
Claudia Ibáñez
Publicitat

Un grup d'amics de Barcelona, aficionats al videojoc Minecraft i a sortir de festa, han decidit combinar les seves dues passions en aquesta joia de peça audiovisual. D'acord, encara que estigués molt ben fet, la sensació de sortir de marxa no és la mateixa, però permet fer una passejada per Razzmatazz, una de les sales més estimades de la ciutat.

En poques hores el vídeo ja suma milers de visites a través de les xarxes i està despertant l'interès tant de seguidors de Minecraft com de la discoteca. Els creadors han obert un compte d'Instagram (@minecraftrazz) que de moment només compta amb aquesta recreació, però el seu objectiu és anar publicant més peces d'espais emblemàtics de la ciutat. 

Recrean la sala Razzmatazz en Minecraft
Recrean la sala Razzmatazz en MinecraftFOTO: minecraftrazz
Al vídeo, publicat a Instagram, es pot realitzar un recorregut complet per totes les sales de la discoteca. Inclou també cançons a cada sala, segons l'estil, i fins i tot es pot sortir a la terrassa! Els seus creadors, Los mandangueros -en honor a 'Mandanga', la festa dels dijous de Razz-, afirmen que "realment el joc ha estat només l'excusa per poder fer el que ens uneix com a grup: sortir de festa cada cap de setmana a Razz".

Com a homenatge als no tan llunyans temps que podíem sortir de nit es proposen "recrear altres sales i discoteques com l'Apolo, tot i que el primer serà assegurar el servidor perquè no es pugui destruir". A més, abans d'expandir-se a altres edificis planegen organitzar un esdeveniment obert al públic amb música en directe de diversos artistes convidats.

Més de Time In

    Últimes notícies

      Publicitat