Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'Relats confinats' anima els lectors a convertir-se en escriptors

Escrit per
Andreu Gomila
Publicitat

L'editorial Blackie Books ha llançat una proposta ideal per a tots aquells que sempre han volgut ser escriptors i no han trobat el temps per fer-ho. Es diu 'Relats confinats' i està obert a tothom "amb la intenció de mantenir-nos connectats, creatius i entretinguts", diuen. Per això proposen als lectors que es converteixin en escriptors i els enviïn els seus relats curts, escrits a casa però l'acció dels quals ha de passar íntegrament fora de casa. Els relats es poden escriure en català, gallec, èuscar i castellà, i no hi ha data de recepció límit (com a mínim de moment).

Hi ha més condicions: els relats no han superar les 200 paraules, s'ha d'indicar el títol, l'autor/a i la ciutat des d'on s'ha escrit. Un equip d'experts els llegiran, els valoraran i els compartiran a les xarxes.

L'e-mail de recepció és: casa@blackiebooks.org.

El segell barceloní, casa de Miqui Otero, Sempé, Ben Brooks, Carlo Padial, David Sedaris, Gloria Fuertes, Gianni Rodari, James Rhodes i companyia, recorda aquell estiu de 1816, en què es van escriure, a Ginebra, 'Frankenstein', una primera versió de Dràcula i moltes històries més. Va ser l'estiu en què va entrar en erupció el volcà Tambora, a Indonèsia, tot creant un núvol de pols que va cobrir la Terra en ple estiu.

NO T'HO PERDIS: Llibres gratis

Últimes notícies

    Publicitat