Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Renfe
Foto: shutterstock

Renfe anul·la tots els bitllets afectats per l'estat d'alarma

Escrit per
Claudia Ibáñez
Publicitat

Ens aquests dies de cancel·lacions d'esdeveniments multitudinaris per recomanació de les autoritats sanitàries i responsabilitat col·lectiva, Renfe ha anunciat que facilitarà el canvi o devolució dels bitllets que s'hagin vist afectats per les mesures sanitàries. Des d'avui, Renfe anul·larà i reemborsarà de manera automàtica els bitllets amb data de viatge entre el 18 i 29 de març sense necessitat de realitzar cap gestió web o telefònica i sigui com sigui la tarifa.

Els usuaris que hagin de realitzar viatges d'emergència d'acord amb les excepcions de circulació que permet l'actual estat d'alarma, hauran de tornar a reservar la plaça tenint en compte que la capacitat dels trens serà ara d'un terç de la capacitat.

També s'habilitarà a partir del dilluns 16 de març un nou número de telèfon d'informació per a altres casos d'afectacions pel virus (918 314 520). Es podran dirigir a aquest telèfon i accedir a aquests avantatges tots aquells que disposaven d'un bitllet per als dies 9 a 15 de març i que no han pogut viatjar. 

NO T'HO PERDIS: el Bicing suspèn tot el servei fins a nou avís

Últimes notícies

    Publicitat