Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Renfe triplica l'oferta de bitllets a 5 € per a l'AVE 'low cost'

Manuel Pérez
Escrit per
Manuel Pérez
Publicitat

Als últims dies ho hem intentat sense resultat. Com si es tractessin d'entrades per al concert d'una gran estrella de rock, els bitllets per al nou tren 'low cost' que unirà amb alta velocitat Barcelona i Madrid han volat. Viatjar amb l'AVLO de moment és difícil perquè l'oferta de 1.000 passatges diaris a 5 euros és més complicada d'atrapar que la neu a Barcelona.

Per això, davant l'alta demanda, Renfe ha decidit triplicar l'oferta diària de bitllets a la venda en els tres últims dies de campanya. Començant el dilluns a les 20 h, i fins al dimecres, els usuaris que ho intentin podran comprar 3.000 bitllets al dia.

Fins ara s'han venut uns 7.000 passatges, una oferta no exempta de crítiques ja que són molts els que ho han intentat i molt pocs els que ho han aconseguit, atès que la pàgina web se satura per l'alta demanda dels usuaris i els passatges s'acaben en pocs minuts.

Aquesta ampliació farà que finalment es posin a la venda un total 16.000 bitllets fins que la promoció acabi, amb el degoteig de bitllets diaris que ara passa de 1.000 a 3.000 unitats al dia, per viatjar entre el 6 d'abril i el 31 de maig.


AVLO, a Madrid per menys diners

Un cop es posi en marxa aquest servei, Barcelona comptarà amb nou enllaç per viatjar més barat a Madrid amb tres freqüències diàries: a les 9.25 h, a les 16.25 h i l'últim a les 20.35 h. Des de Madrid els horaris seran similars, amb un a les 9.15 h, un altre a les 16 h i un altre a les 20.35 h. Només el primer i l'últim faran parada a Saragossa, mentre que s'espera que abans d'acabar l'any hi hagi una freqüència més i, ja més a llarg termini, la possibilitat d'aturar-se a Tarragona i Lleida.

NO T'HO PERDIS: tota la informació per viatjar a AVLO

Últimes notícies

    Publicitat