Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Herbolisteria del Rei
Foto: Google MapsHerbolisteria del Rei

Reobre a Barcelona una botiga amb més de 200 anys d'història

El pròxim 21 de juliol tornarà a estar operatiu un dels comerços més carismàtics de la rodalia de plaça Reial

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Pel que respecta al centre de Barcelona, en els últims anys estem més acostumats a lamentar tancaments de comerços emblemàtics. Per això s'ha de celebrar, aquest cop sí, la reobertura d'una botiga més que històrica, un establiment amb més de 200 anys de servei als barcelonins.

Després d'haver-se vist obligat a tancar en setembre de 2021 per desavinences en el preu del lloguer, ara l'Herboristeria del Rei (carrer del Vidre, 1), la botiga d'aquesta especialitat més antiga de la ciutat, reobrirà el pròxim 21 de juliol.

La nova responsable del negoci ha confirmat al mitjà 'Tot Barcelona' que la botiga apujarà la persiana de nou un cop finalitzin les reformes que s'estaven fent a l'interior, en concret a les parts que no es troben protegides per la normativa de l'Ajuntament. Aquesta protecció també permetrà que el comerç torni a obrir com el que era, l'herboristeria més antiga de Catalunya.

Històric

Fundat el 1818, aquest establiment que supera els 200 anys d'història és també un dels més antics de Barcelona. El local va ser reformat l'any 1857, quan Isabel II va nomenar al seu fundador, Josep Vilà, 'Herbolari de Cambra de S.M. la Reina' i 'Proveïdor de la Casa Reial'.

Herboristeria del Rei
Foto: Herboristeria del Rei

La decoració és obra de Francesc Soler i Rovirosa, un conegut pintor i escenògraf de teatre, que la va decorar amb motius d'estil vuitcentista i Isabelí. Un establiment únic i inconfusible que esperem poder tornar a admirar un cop l'Herboristeria del Rei obri de nou.

NO T'HO PERDIS: Les millors botigues de Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat