Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
AireChicas
Foto: @airechicas

Reobre una emblemàtica discoteca de l'Eixample de Barcelona

Després de sis mesos precintada per l'Ajuntament, el local torna a obrir la persiana

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

La notícia va saltar al febrer. Un dels locals més famosos de l'ambient LGTBIQ+ es veia obligat a tancar. La raó, segons la Guàrdia Urbana, haver excedit l'aforament. Pel que es veu, la policia va comprovar que al local hi havia 570 persones quan l'aforament permès era de 150.

Aleshores, el comunicat de la discoteca va adduir "malintencionada gestió burocràtica per part de la propietat del local". La sanció van ser sis mesos de tancament que ara han conclòs amb la reobertura.

De nou operativa

"Reprenem l'única discoteca de Barcelona per a noies del col·lectiu lesbià" es va poder llegir al perfil d'Instagram del local, la qual cosa vol dir que Aire Chicas, la discoteca del número 233 del carrer Diputació torna a estar operativa.

View this post on Instagram

A post shared by Aire Chicas (@airechicas)

Es tracta d'un dels referents de l'oci nocturn del col·lectiu de lesbianes i transsexuals, un dels pocs locals centrat en activitats per a aquest públic. El local tornarà a obrir cada divendres, dissabte i vespres de festius.

En el moment del tancament va intervenir, fins i tot, l'aleshores alcaldessa Ada Colau, que en un comunicat va remarcar que Barcelona és "una ciutat orgullosament diversa i ens encanta que hi hagi locals de lleure vinculats a la comunitat LGTBI a la nostra ciutat, però com tots els locals, cal assegurar que els espais de lleure compleixin totes les garanties de seguretat".

NO T'HO PERDIS: els millors llocs per sortir de festa a Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat