Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Bulevard Rosa
© Eugènia Sendra

Reobren unes emblemàtiques galeries comercials a Barcelona després de cinc anys tancades

Són al bell mig de la ciutat i anys enrere eren un punt de trobada de la classe mitjana-alta barcelonina

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Barcelona tornarà a recuperar un dels seus llocs més emblemàtics. Si sou amants d'anar de botigues, ben aviat podreu tornar a donar un cop d'ull a totes les de dins del mític Bulevard Rosa, les galeries comercials situades al centre de passeig de Gràcia. Després del seu tancament el 2018, les galeries tornaran a apujar la persiana amb un nou projecte que està a punt de finalitzar. Amb les reformes internes encara en procés, la família Vives, propietària de l'espai, encara no ha anunciat la data oficial d'obertura al públic.

El Bulevard Rosa va obrir el 1978 i durant més de tres dècades va funcionar com a punt de trobada per la gent de classe mitjana-alta de Barcelona. Les galeries van ser un espai revolucionari pel sector de la moda a la ciutat, ja que es van començar a vendre vestits i peces que només es podien trobar a Londres o a París, començant a introduir-les a Barcelona. El 2010 el bulevard va ser adquirit per la família Vives, que tot i els seus intents de donar-li un aire més juvenil a l'espai, no van poder fer front a les pressions de les grans marques, havent de tancar el 2018.

Cinc anys més tard, les galeries tornaran a obrir al públic amb un projecte que va començar fa uns mesos i del que no han donat massa informació. El que si sabem és que el Bulevard Rosa tindrà una nova activitat comercial amb un espai completament reformat que donarà una segona vida a les galeries que van revolucionar la moda barcelonina. A més del bulevard, als anys setanta i vuitanta van sorgir diverses botigues arreu de Catalunya que van començar a introduir peces mai vistes a Espanya. Un exemple és la desapareguda botiga 'Xaloc', a Mollet del Vallès, que va ser de les primeres a introduir els pantalons Levi's per dones a les comarques del Vallès Oriental i Occidental.

NO T'HO PERDIS: Botigues de Barcelona de tota la vida

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat