Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Ricardo Darín
Foto: Daniel Mejías

Ricardo Darín protagonitzarà una obra de Bergman a Barcelona (només dues setmanes)

L'actor i Andrea Pietra protagonitzen l'obra dirigida per Norma Aleandro, que es va estrenar l'any 2013 a Argentina

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Barcelona té milers de plans culturals per escollir i, un d'ells, és anar a veure una bona obra de teatre. Des de petites produccions, a musicals i monòlegs, la ciutat té opcions per a tots els gustos que no us podeu perdre de cap manera. Tot i que encara no hem entrat a la primavera, mai és massa aviat per pensar quines seran les obres imprescindibles d'aquesta tardor. Del 2 al 13 d'octubre, el Teatre Coliseum tornarà a acollir 'Escenas de la vida conyugal', una obra dirigida per Norma Aleandro i protagonitzada per Ricardo Darín i Andrea Pietra.

La producció està basada en la pel·lícula del director suec Ingmar Bergman, que endinsa els espectadors en la vida d'un matrimoni fins després de la seva separació. Ricardo Darín i Andrea Pietra interpreten a Juan i Mariana, una parella que inclourà els assistents dins la seva vida matrimonial a través de divertides, i dramàtiques, escenes quotidianes on l'amor i la humanitat són els protagonistes.

Ricardo Darín
Foto: Daniel Mejías

L'obra es va estrenar l'any 2013 al Teatre Maipo de Buenos Aires, a Argentina, i des de llavors ha trepitjat països arreu del món com Xile, Uruguai, Perú i Espanya. Barcelona no és el primer cop que acull la producció, sinó que aquest serà el cinquè cop que l'obra de Norma Aleandro trepitjarà la ciutat. Les entrades ja estan a la venda a la pàgina web del Teatre Coliseum, a partir de 40 €.

L'origen de l'obra

'Escenas de la vida conyugal' va ser concebuda per ser una minisèrie de la televisió sueca protagonitzada per Liv Ullman y Earlan Josephson. Tots els capítols tenien una duració total de cinc hores que va captivar els espectadors i s'estima que més de la meitat de la població sueca va veure en directe l'últim capítol. Després d'emetre's en altres països, el projecte va passar a la pantalla gran i va aconseguir premis com un Globus d'Or i un BAFTA. L'any 1981, el projecte es va presentar com a teatre a Múnic i uns anys més tard, Norma Aleandro va tornar a dur-la sobre els escenaris.

NO T'HO PERDIS: Cap Butaca Buida, el Sant Jordi del teatre, és un repte de país que vol omplir 60.457 butaques a Catalunya en un sol dia

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat