Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Ricky Gervais
Foto: Live NationRicky Gervais

Ricky Gervais, un dels còmics més importants del món, presenta el seu nou monòleg a Barcelona

El guanyador de tres Globus d'Or arriba el próxim 31 d'agost a l'Auditori del Fòrum amb el seu nou show 'Armageddon'

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Si voleu passar una bona estona amb un dels comediants més importants dels últims temps, seguiu llegint perquè aquesta notícia us interessa. Barcelona es prepara per acollir a Ricky Gervais el dia 31 d’agost de 2023 a l'Auditori Fòrum CCIB. El còmic britànic presenta el seu nou monòleg ‘Armageddon’ amb una gira internacional que passarà per la nostra ciutat a finals d’agost.  Aquest, però, no és el primer cop que el britànic visita la ciutat comtal. El darrer cop que el vam tenir aquí va ser amb la gira internacional que va fer amb el seu show ‘Supernature’, on les entrades es van esgotar només dies després de posar-se a la venda. 

Amb innumerables guardons com tres Globus d’Or, dos Emmys i set premis BAFTA, Gervais va ser inclòs a la famosa llista de les 100 persones més influents del món per la revista Time. Aquest reconeixement, entre tots els altres, avala la carrera professional del britànic que va tenir un abans i un després gràcies a ‘The office’, una de les comèdies britàniques més importants de tots els temps, escrita i dirigida per ell mateix. La sèrie s'ha emès a més de 90 països i compta ja amb set ‘remakes’, entre els quals hi ha la versió estatunidenca de l'NBC, el ‘remake’ amb més èxit d’una sèrie britànica en els darrers 30 anys. 

A més, Gervais també s’ha convertit en l'amfitrió habitual de la gala dels premis dels Globus d’Or, uns dels esdeveniments més importants del món. El britànic ha estat l’escollit per presentar els premis cinc cops, de fet, la seva darrera aparició com a mestre de cerimònies de l’esdeveniment va ser el passat 2020, deu anys després de fer-ho per primer cop el 2010. Si no us voleu perdre una sessió amb rialles assegurades de la mà d’un dels noms més rellevants de la comèdia internacional sense moure-us de Barcelona, estigueu atents a la sortida a la venda de les entrades.

Com comprar entrades per Ricky Gervais?

La prevenda de les entrades estarà disponible el dijous 30 de març a partir de les 10 h a la web de Live Nation. L'endemà, el divendres 31 de març, estaran a la venda general a la mateixa pàgina web i a la de Ticketmaster.

NO T'HO PERDIS: Les obres de teatre recomanades de la cartellera de Barcelona

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat