Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Rigoberta Bandini estrena nou tema i videoclip amb 'The Fuck Fuck Fuck Poem'

L'alter ego de la Paula Ribó estrena el seu sisè senzill

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Rigoberta Bandini, tal com ens va avançar en una entrevista, ha escollit el dia de Sant Jordi per estrenar la seva cançó més poètica i segurament més experimental. Sota el nom de 'The Fuck Fuck Fuck Poem', es tracta d'una peça que barreja el recital poètic amb la sonoritat d'una cançó, alhora que segueix amb les bases electròniques a què ens té acostumats. Amb una lletra que parla de la maduresa, de fet de ser mare i també de cagar-se "a la seu d'algun ajuntament", Bandini torna a sorprendre amb un estil propi i lliure. També parla de la seva ciutat, Barcelona, ​​i cita populars carrers com Aragó o Diputació.

El videoclip, gravat a la nau de Fabra i Coats, el signa el realitzador Marc Morera i inclou imatges gravades per la mateixa Paula Ribó a casa, tal com ja va fer en els vídeos de 'In Spain we call it soledad'. 'The Fuck Fuck Fuck Poem' és el sisè tema de la seva curta però reeixida carrera musical en solitari després de formar part del popular trio musical, The Mamzelles.

NO T'HO PERDIS: El Sant Gervasi de Rigoberta Bandini

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat