Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Robatori (amb final feliç) d'un gat amb esmòquing a Barcelona

La víctima va ser Liau, un gat persa que al Moment del robatori anava vestit amb les seves millors gales

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Entre tanta paràlisi obligada, tancaments sense caducitat, restriccions, UCIS al límit i altres tensions americanes, s'agraeix que alguna història acabi bé. Liau, un gat persa valorat en 2.000 euros, ha protagonitzat un conte de polis i lladres la mar de simpàtica i elegant. Aquesta passada nit els Mossos d'Esquadra publicaven la següent notícia al seu compte de Twitter i a nosaltres ens ha faltat temps per investigar i explicar-vos una mica més sobre el Liau, el gat robat que el van enxampar amb corbatí i camisa. Quina fantasia!

Escenari del furt amb més glamur

Tot succeïa en una nit tranquil·la de tardor al carrer Marina de Barcelona. Els propietaris de Liau es proposaven a pujar al seu cotxe quan s'adonen que tenen una roda punxada. És just en aquest moment que apareixen dos subjectes disposats a ajudar-los en el brut i sempre complex canvi de roda. Aquestes dues ànimes solidàries no són el que semblen i les seves intencions, des d'un inici, són accedir a l'interior del vehicle i robar el gat amb esmòquing. En un moment de distracció els "assalta cotxes professionals" agafen la motxilla amb el Liau i una tauleta electrònica dins. Els propietaris del gat i del cotxe en veure que havien estat víctimes d'una maniobra de distracció, criden als Mossos i activen el geolocalitzador de la tauleta, peça clau per als agents, ja que gràcies a aquesta eina van trobar el lloc on vivien els lladres.

La tauleta els va portar fins a la Barceloneta, lloc on els lladres tenen l'habitatge. Els Mossos, un cop allà, van trobar a Liau tremolant però tan elegant com el van robar del cotxe. Els agents van tornar la mascota, amb esmòquing i llacet, als seus propietaris i van detenir els delinqüents, dos joves que ja havien estat detinguts més de 15 vegades.

NO T'HO PERDIS: Sales de concerts de Barcelona convertides en McDonald's, Zara i CaixaBank?

Últimes notícies

    Publicitat