Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Sales de concerts de Barcelona convertides en McDonald's, Zara i CaixaBank?

Uns muntatges fotogràfics d'Edu Chirinos, de Las Ruinas, mostren com podrien acabar l'Apolo, el Razzmatazz, el Sidecar i l'Heliogàbal

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Poc després que sales de concert de tot l'Estat engeguessin la campanya #ElÚltimoConcierto i es coordinessin en una acció conjunta de protesta que culminarà en un concert online el pròxim 18 de novembre, han aparegut a les xarxes unes imatges encara més esfereïdores: les de sales com Razzmatazz, Apolo, Heliogàbal i Sidecar convertides en sucursals de Zara, CaixaBank, McDonald's i El Corte Inglés. 

Les fotografies són muntatges creats per Edu Chirinos, membre del grup barceloní Las Ruinas, i han captat de tal manera el malestar general del sector que no han trigat a circular per les xarxes. Són imatges que semblen distòpiques, però la situació actual de les sales, que porten prop de vuit mesos tancades i han hagut de cancel·lar durant la pandèmia fins a 25.000 concerts, fa pensar que aquesta podria ser una realitat no tan llunyana. De fet, algunes ja han estat temptades per fons d'inversió.

El crit de socors de les sales, que exigeixen un pla de rescat, és agònic. Segons assegura la Plataforma de Salas de Conciertos, moltes poden celebrar l'últim concert de la seva història aquest mateix 2020.

View this post on Instagram

Salven las salas de conciertos

A post shared by Edu Ruinas (@edu_ruinas) on

NO T'HO PERDIS: No deixem morir les sales de concerts  

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat