Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Nou Hotel Nobu
© WikimediaNou Hotel Nobu

Robert De Niro obre un hotel de luxe a Barcelona: t'expliquem els detalls

Escrit per
Juliana Arunategui
Publicitat

Recordeu el jove taxista que va protagonitzar una de les pel·lícules més transcendentals de Scorsese, 'Taxi Driver'? Recordeu qui li va donar vida al personatge? Bingo: Robert De Niro, una de les estrelles de cinema més reconegudes de la seva generació. No obstant això, sembla que la carrera de l'actor no passa pels seus millors anys, si més no al món del cinema. Però sembla que hi ha altes projectes que De Niro manté en plena forma.

I és que l'actor de Nova York, per si no ho sabíeu, també és cofundador de la cadena d'hotels Nobu Hospitality, juntament amb Nobu Matsuhisa i Meir Treper. D'acord, a vosaltres tampoc us sona de res però la seva fal·lera hotelera sembla que arriba a Barcelona.

S'ha confirmat, l'actor obrirà un hotel de luxe en el mateix edifici que ara ocupa el Gran Hotel Torre Catalunya. El gratacel que dona la benvinguda a la ciutat només sortir de l'estació de Sants serà, en qüestió de pocs mesos, un establiment de l'actor estatunidenc.

Imatge de l'hotel de Robert de Niro a Barcelona
© Wikimedia

 Inaugurarà De Niro la nova era de l'hotel?

A part del canvi del nom de l'antic establiment, l'Hotel Nobu tindrà cinc estrelles, una més que el seu antecessor. L'establiment de 23 plantes obrirà el pròxim 12 de setembre, però si esteu ansiosos per assegurar-vos una plaça en aquest hotel de luxe, el termini de reserva ja està obert per ocupar alguna de les suites o una de les 259 habitacions (la més barata té un preu de 250 € per nit).

I si simplement voleu gaudir d'un sopar amb vistes, heu de saber que el restaurant de l'hotel té una visió panoràmica de 360 graus. Posats a imaginar ens encantaria una re-obertura de l'hotel amb el mateix De Niro i, fent referència a una de les seves grans pel·lícules, arribant en taxi.

NO T'HO PERDIS: Les millors terrasses amb vistes de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat