Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Robert de Niro obre un restaurant de sushi a Sants!

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

S’acosta el dia que els fanàtics del sushi selecte esperaven: el proper dijous s’inaugura l’hotel Nobu Barcelona, la sucursal barcelonina de la cadena d’hotels de luxe propietat de Robert De Niro, el xef Nobu Matsuhisa i el productor de cinema Meir Teper. El soci català és Selenta Group, propietari de l’hotel Gran Hotel Torre Catalunya, que a partir d’aquest dijous 19 es converteix en Nobu Barcelona.

I l’expectació és molt gran, sobretot per la part gastronòmica: Matsuhisa és una estrella rutilant de l'‘star system’ internacional de xefs, i també un dels grans responsables, amb Gastón Acurio, que la fusió entre cuina peruana i japonesa sigui patrimoni de la humanitat. Al Nobu Barcelona hi trobarem plats icònics d’enunciat llegendari –el sashimi amb ‘jalapeños’! El bacallà negre amb miso!– però, seguint la línia de la casa, cada nou hotel que obre té una identitat pròpia local, en aquest cas plats amb segell barceloní que ha desenvolupat el xef resident, Hervé Courtot.

El sashimi amb jalapeño del Nobu
El sashimi amb jalapeño del Nobu
Foto: Henry Hargreaves

El Nobu de Barcelona neix posicionat com a restaurant d’alta cuina japonesa. Amb un plus d'espectacularitat important: ocupa l’espai de l’antic Visual restaurant, situat a la planta 23 de l’edifici i amb unes vistes espaterrants de 360º de tota la ciutat. De ben segur que la cuina tampoc decebrà: el menú degustació, a 80 euros, es diu 'Omakase', que significa "posar-se en mans del xef", i hi haurà una barra amb mestres de sushi japonesos. Al lobby, un bar de tapes on Japó es trobarà amb Catalunya, com per exemple un bao de botifarra o una fideuà d'inspiració asiàtica.

Aquesta és la vista des del restaurant
Aquesta és la vista des del restaurant
© Nobu Barcelona

NO T'HO PERDIS: Els millors restaurants de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat