Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Rosalía i Bad Bunny publiquen 'La noche de anoche', el duet més esperat

El cantant porto-riqueny publica de sorpresa el seu nou álbum, 'El último tour del mundo', on apareix la col·laboració amb la catalana

Mireia Deu
Escrit per
Mireia Deu
Publicitat

Si parlem de catalans que triomfen en el món de la música llatina, segur que ens ve al cap el 'Malamente (tra, tra)' de Rosalía. I si sou grans aficionats del reggaeton, segur que Bad Bunny estarà entre els artistes que més escolteu. Des de fa ja uns mesos, aquests dos joves músics anaven alimentant el 'hype' d'una possible col·laboració entre ells. I avui s'ha fet realitat, 'La noche de anoche' és el duet de la catalana i el porto-riqueny, una cançó melòdica, sensual i molt enganxosa. 

Al febrer, Bad Bunny publicava 'YHLQMDLG' -Yo hago lo que me da la gana-, al maig 'las que no iban a salir', i aquest novembre ha llançat 'El último tour del mundo', un àlbum de setze cançons entre les quals es troba 'La noche de anoche'. Entre les setze cançons hi ha altres col·laboracions, però el duet amb Rosalia té tots els números per ser el més sonat de l'àlbum. I és que amb menys de 24 hores ja és segona tendència a Youtube.  Si els dos artistes ja s'han fet pregar amb la col·laboració, ara ho tornen a fer amb el videoclip. A la cançó sensual del moment l'acompanya un vídeo de recurs on surt Bad Bunny damunt d'un camió mentre circula per una carretera amb un paisatge hivernal. 

De moment Bad Bunny x Rosalía amb 'La noche de anoche' ho està petant, però els veurem junts en un videoclip com déu mana? Haurem d'esperar a veure si el treuen, per ara ens haurem de conformar en escoltar la cançó.  

NO T'HO PERDIS: Quines són les sales de concerts que tornen a obrir a Barcelona?

Últimes notícies

    Publicitat