Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Quines són les sales de concerts que tornen a obrir a Barcelona?

Alguns espais de música en directe han decidit tornar a la seva activitat seguint uns estrictes protocols de seguretat

Escrit per
Helena Morena
Publicitat

El dilluns 23 de novembre s'iniciava el primer tram de la desescalada que permet que l'activitat cultural i comercial es torni a posar en marxa. No obstant això, les limitacions d'aforament dificulten la reobertura de molts locals que no poden reprendre el seu funcionament normal. Segons l'Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC), enguany el sector tindrà una pèrdua 120 milions d'euros i prop de 25.000 concerts cancel·lats. 

Aquí us deixem una llista amb algunes de les sales de concerts que tenen previst obrir en els pròxims dies. També podeu consultar quins són els teatres que tornen a obrir a Barcelona i quins són els cinemes que també reprenen l'activitat.

Gran Teatre del Liceu

El Gran Teatre del Liceu ha fet tot el possible per poder seguir amb la seva programació i està pressionant per poder augmentar l'aforament a 1.000 persones, ja que fins ara només se'n permeten 500. L'espectacle 'Mitridate, re di Ponto' iniciarà la temporada el 2 de desembre després de les restriccions. Es farà en dos torns per poder acollir tots els espectadors amb entrades. Posteriorment, el 5 de desembre s'estrenarà l'òpera de 'La traviata' de Giuseppe Verdi. Les entrades ja es troben disponibles a la seva pàgina web.

Dos dies després, el 7 de desembre, se celebra el Liceu Under 35: la mateixa representació de 'La traviata' per a joves menors de 35 anys i 15 euros per entrada.

Palau de la Música Catalana

El Palau de la Música té previst reprendre la seva temporada amb la 'Flauta màgica' de Mozart interpretada per l'Orquestra simfònica del Vallès el 28 de novembre a les 18.30 h. Aquest mateix cap de setmana, el diumenge 29, es realitzarà un espectacle de jazz per a tota la família. Les entrades es poden trobar al seu web. No obstant això, molts concerts s'han reubicat en altres dates per garantir la màxima seguretat. 

L'Auditori

El 4 de desembre tornen els concerts a L'Auditori de Barcelona amb Lina & Raül Refree a les 20 h. La gran sorpresa és que tots els espectacles del mes de desembre tindran un 20% de descompte si les entrades es compren fins al 29 de novembre amb motiu del Black Friday. A més, l'1 de desembre s'inicien les funcions privades per a escoles amb 'Ma, Me, Mi... Mozart'. 

Sala Barcelona al Castell de Montjuïc

Els concerts al pati d'armes del Castell de Montjuïc, a l'aire lliure, tornen de la mà de The New Raemon el divendres 27 de novembre a les 20 h. El cap de setmana també hi haurà dos espectacles més a les 19 h, Joe Crepúsculo + Cabiria (dissabte), amb les entrades ja esgotades, i Guadalupe Plata (diumenge). 

ACTUALITZACIÓ: A causa del mal temps, el concert de The New Raemon s'ha suspès i tindrà lloc el pròxim 5 de desembre a La Nau. De la mateixa manera, el concert de Joe Crepúsculo + Cabiria s'ajorna al diumenge 29 de novembre a les 12.15 h i en el mateix lloc. 

La Nau

La sala de Sant Martí torna a la càrrega el 5 de desembre amb el concert acústic de The New Raemon que s'havia de fer a la Sala Barcelona al Castell de Montjuïc. També s'ha anunciat que el 18 de desembre a les 20 h tocarà el grup de pop psicodèlic TLTXT. 

Heliogàbal

Aquest espai únic a Gràcia ha complert 25 anys des que va obrir per primer cop, i ho fa en un moment crític pel sector. No obstant això, l'Heliogàbal ja ha anunciat a través de les seves xarxes socials que tornen a obrir aquest dijous 26 de novembre i ho faran cada setmana –mentre les normes ho permetin– de dijous a diumenge de 18 h fins a les 22 h, hora màxima a causa del toc de queda.  

Centre Artesà Tradicionàrius

El C.A.T. torna  a obrir les portes amb un concert del grup valencià El Diluvi, el divendres 27 de novembre. Podeu consultar la seva programació a la seva web, perquè també hi ha presentacions de llibres i projeccions de documentals programades pel mes de desembre.

Sala BARTS

La sala del Paral·lel torna a l'acció amb diferents espectacles i concerts, com el de la cantaora malaguenya María Peláe el dia 27 de novembre, a les 18.30 h, que s'havia de fer a la sala Luz de Gas, però roman tancada fins nou avís. De la mateixa manera, el 30 de novembre es farà una retransmissió online d'un concert dels Stay Homas, el grup català que es va fer famós durant el primer confinament. 

Conservatori del Liceu

El Conservatori del Liceu acull alguns concerts del Barcelona Jazz Festival 2020. La primera actuació serà el dijous 26 de novembre de la mà de la banda barcelonesa formada per estudiants de música, Liceu Big Band

Sidecar

L'emblemàtica sala de la Plaça Reial torna a engegar motors els divendres (de 16 a 21 h) i els caps de setmana (de 12 a 21 h). De moment, l'únic concert programat pel mes de desembre és el de Josele Santiago aquest diumenge 6 a les 12.30 h. 

NO T'HO PERDIS: La desescalada, tram a tram: què es podrà fer i quan?

Últimes notícies

    Publicitat