Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Rosalía
Foto: Jordi Borràs / ACNRosalía

Rosalia i Björk col·laboraran en una cançó amb fins benèfics

No se sap encara el títol de la cançó que es publicarà en algun moment de l'actual mes d'octubre

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Rosalía no para d'aportar notícies a l'agenda cultural, la darrera d'elles un duet estel·lar en el cim del pop més experimental. Acabem de saber que la de Sant Esteve Sesrovires publicarà un tema conjunt amb la diva islandesa Björk, segons confirma l'ACN.

Les artistes han revelat els seus plans de col·laboració que busca recaptar fons per a una causa benèfica. L'entesa musical té l'objectiu de protestar contra la piscicultura a Islàndia, i tots els ingressos generats per la cançó aniran destinats a la causa.

En les últimes hores, hem pogut escoltar parcialment la cançó a través de les xarxes socials. L'artista islandesa ha compartit un vídeo a les xarxes socials en el qual es pot escoltar a ambdues cantants interpretant una de les estrofes.

View this post on Instagram

A post shared by Björk (@bjork)

Si bé encara no es coneix el títol de la cançó, s'ha confirmat que el tema es llançarà abans no acabi l'actual mes d'octubre. Estem desitjant escoltar-la sencera!

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat