Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Rosalía i Björk
Foto: One Little Independent Records LTD

Rosalía i Björk revolucionen la xarxa amb una lluita musical

La cançó servirà per recaptar fons per una ONG que combat la proliferació de piscifactories a Islàndia

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Des que vam veure el fragment de presentació que esperàvem el moment del llançament que ja ha arribat. Rosalia i Björk han llançat la seva col·laboració, la cançó titulada 'Oral'. El tema ha convençut a fans, però el videoclip que l'acompanya ha despertat entusiasmes.

En ell es veu a les dues artistes amb una coreografia de fantasia que barreja gimnàstica esportiva, capoeira i lluita grecoromana. En el moment més comentat del vídeo s'atreveixen a fer servir espases japoneses estil 'Kill Bill' però en un escenari blanc, resplendent i futurista.

El tema 'Oral' forma part d'una campanya solidària encapçalada per Björk en què ara col·labora Rosalia, dirigida contra les piscifactories a Islàndia. Per això veiem al principi del videoclip com les dues artistes cedeixen tots els drets d'autor generats per la cançó a l'ONG Aegis.

Els fons recaptats serviran per finançar les despeses legals dels manifestants i per emprendre accions destinades a "aturar el desenvolupament de les granges intensives que danyen la natura, deformen el peix i infligeixen riscos en l'ADN del salmó i en la seva supervivència".

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat