Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Rosalía, Primavera Sound 2023
Foto: Jordi Borràs / ACNRosalía, Primavera Sound 2023

Rosalia i Obama units per la música

La cantant catalana i la seva parella Rauw Alejandro formen part de l'estiu musical de l'expresident

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Ell ho considera una tradició, un costum estival de l'expresident dels Estats Units, Barack Obama, que quan arriba l'estiu alguns ja esperen per renovar la seva biblioteca de 'hits' del moment però també d'èxits de sempre.

"Com faig cada any, aquí hi ha algunes de les cançons que he estat escoltant aquest estiu, una barreja del nou i el vell", ha afirmat l'expresident en la que és la presentació de la seva llista de les cançons favorites de l'estiu.

Enguany, entre la selecció d'artistes, hi ha una cantant ben coneguda del públic català, Rosalía, que ha colat un dels seus temes en la 'playlist' d'Obama, i no és el primer cop que passa, ja que la de Sant Esteve Sesrovires és una habitual d'aquesta la selecció.

En concret hi apareix el tema 'Vampiros', cançó que Rosalía interpreta amb la seva parella Rauw Alejandro. Entre els altres 42 temes de la llista d'Obama apareixen cantants joves estatunidenques com Ice Spice o SZA al costat d'altres noms més clàssics com Ella Fitzgerald o Bob Dylan.

NO T'HO PERDIS: així és el bar favorit de Rosalía a Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat