Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Rosalía ja té documental i aquí pots veure'n els tràilers

Escrit per
Claudia Ibáñez
Publicitat

L'èxit de Rosalía en l'últim any segueix sent aclaparador: després de recollir el Grammy aquest any, dos Grammys Llatins l'any passat i sumar milions de visualitzacions amb el seu últim videoclip 'Juro que', la cantant torna a ser el centre d'atenció. El documental que repassa el seu ràpid i intens ascens a l'èxit internacional, 'La Rosalía', ja té dos tràilers de tres minuts. L'avançament del primer tràiler és del capítol anomenat 'Quiero cantar', centrat en els seus primers contactes amb el flamenc i la música. El segon, en canvi, ja parteix del seu primer disc 'El mal querer' i narra com va viure els primers grans i multitudinaris concerts.

La revista 'Billboard' –que col·labora amb Honda Backstage en la creació del film– ha publicat al seu canal de YouTube l'avançament (teaser) del primer i el segon capítol del documental. S'hi poden veure imatges i vídeos inèdits de la cantant, barrejades amb entrevistes i imatges de ficció. Rosalía parla de la seva infància, inicis en el món de la música i, especialment, del que significa per a ella el flamenc. Amb una cuidada fotografia i gust exquisit, el director Alfred Marroquín firma una peça que respira el caràcter i la personalitat de la cantant a la vegada que promet ser una font de declaracions personals molt interessants.

Encara no se sap la data exacta d'estrena dels tres capítols del documental però ja s'ha avançat que serà durant aquesta setmana.

NO T'HO PERDIS: Rosalía sorprèn amb una històrica actuació de flamenc als Grammy

Últimes notícies

    Publicitat