Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Rosalía oferirà un concert a TikTok amb les cançons de 'Motomami'

El directe serà el 18 de març, coincidint amb la publicació del seu esperat tercer àlbum

Núria Méndez
Escrit per
Núria Méndez
Publicitat

La cantant de Sant Esteve Sesrovires oferirà Rosalía TikTok Live, un concert únic retransmès en directe per TikTok el 17 de març (a Barcelona ja serà la matinada del dia 18), on interpretarà catorze cançons del seu esperat tercer àlbum 'Motomami', coincidint amb la seva publicació. Els espectadors s'endinsaran en una experiència immersiva a través d’un espectacle en el qual cada cançó tindrà un aspecte visual i una ambientació única.

Els catorze temes han estat conceptualitzats i produïts per Rosalía, dirigits per Stillz i gravats íntegrament amb telèfons mòbils. Els fans podran seguir el TikTok Live de la guanyadora d’un Grammy el 18 de març a la 1 h i a les 19.00 h, a través del compte oficial de l’artista. El hashtag perquè els seguidors puguin participar en la conversa és #ROSALIAMOTOMAMI.

@rosalia

MARCH 17: 4pm LA / 6pm MX / 7pm NY / 9pm ARG / MARCH 18: 1am ESPAÑA

♬ sonido original - La Rosalia

Rosalía és una de les artistes més estimades de la plataforma amb gairebé setze milions de seguidors. Pel que fa a l'àlbum, 'Motomami', estarà disponible a tot el món el mateix 18 de març. De moment, ja se'n coneixen tres cançons: 'Saoko', 'La fama' i 'Chicken teriyaki'.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts del mes a Barcelona

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat