Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Rosalía se sotmet a un test PCR mal fet i ho grava

L'últim vídeo de Tik Tok de la cantant indigna a professionals sanitaris

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

La cantant Rosalía sap com mobilitzar les xarxes en cada vídeo que publica, gairebé sempre li surt bé i el seu exèrcit de fans l'adoren una mica més en cada nou contingut que ofereix. Però no sempre surts ben parat a les xarxes, tampoc la Rosalía. El seu últim vídeo de Tik Tok ha despertat més crítiques que alabances. El motiu? Un test PCR "malamente"!

La cantant catalana, que es troba de nou pels Estats Units, va gravar tot el procés d'un test PCR una mica peculiar. En el vídeo hi apareix Rosalía asseguda en un cotxe mentre un suposat infermer s'acosta a la finestreta i li introdueix un bastonet pel nas seguint "el protocol" del que seria un test PCR. La de Sant Esteve Sesrovires mentre espera els resultats, sense moures del cotxe, consulta una enciclopèdia musical i, finalment, obté els resultats que li donen negatiu. S'alegra i al costat de la seva acompanyant, que també dóna negatiu, segueixen el seu camí. Fins aquí seria un vídeo divertit i inofensiu més de la Rosalía si no fos perquè el test PCR està molt mal fet i l'infermer va mal protegit. Així ho denunciava Infermera Saturada, un compte de Twitter suposadament expert en la matèria en que posa en dubte la presa de mostres que li fan a la cantant.

La publicació a Twitter del professional sanitari ha comportat milers de comentaris d'altres usuaris alertant que el mostreig és un exemple del que no s'ha de fer, ja que l'únic que es pot aconseguir en aquest cas és una mostra de mocs, poc més. Rosalía no s'ha manifestat al respecte però, de tota manera, ja haurà servit per a molts de com no s'ha de fer un test PCR.

NO T'HO PERDIS: Rosalía munta un concert al seu bany i revoluciona les xarxes

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat