Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Rosalía munta un concert al seu bany i revoluciona les xarxes

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

La situació sanitària en la qual ens trobem ha enxampat a Rosalía treballant a Miami. La cantant no ha desaprofitat el temps i ha dedicat aquests dies de reclusió a seguir amb els seus projectes, entre ells a la publicació del seu últim single, 'Dolerme', o la col·laboració amb Billie Eilish. Com era d'esperar, no ha defraudat als seus fans i ha seguit oferint contingut de gran valor mitjançant les seves publicacions d'Instagram. Entre tot aquest material es troba l'últim karaoke que s'ha muntat amb les propostes dels seus seguidors.

"Hola, bon dia. Avui m'he despertat amb ganes d'anar a un karaoke... Se m'acut que puc cantar des de casa. Digueu-me quines cançons us agradarien". Així és com la cantant comunicava que improvisaria un karaoke en el seu bany i les peticions no es van fer esperar. Molts dels fans van demanar els seus propis temes, els van proposar cançons d'estils dispars i, com a curiositat, molta gent va coincidir amb què cantés 'A tu vera' de la gran Lola Flores.

De Flores a Beyoncé 

El gran concert/karaoke al bany des de la "casa" de Rosalía arribava el dijous i, mentre que aquí vivíem al Sant Jordi més atípic de les nostres vides, la de Sant Esteve Ses Rovires es marcava un reguitzell d''stories' memorables. No només ens delectava amb la seva gran habilitat per dominar tots els estils sinó que també ens sorprenia amb nous girs d'atrezzo i vestuari, sempre adaptats a la cançó.

No li va témer a res i en peces curtes de menys de 30 segons de vídeo va fer una demostració de talent que va anar de Lola Flores a Dua Lipa, passant per la seva amiga Billie Eilish (amb recordatori inclòs) o Beyoncé. Tampoc es va oblidar de grans 'hits' del reaggaeton com 'Gasolina' de Daddy Yankee o 'Easy' de Jhay Cortez i Ozuna, amb qui Rosalía ja va cantar en el seu moment 'Yo X ti, tu X mi'. Per més karaokes així, Rosalía!

NO T'HO PERDIS: Concerts d'Ed Sheeran, Coldplay i Janelle Monae i Bruno Mars en streaming

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat