Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

S'amplien els aforaments dels actes culturals, el comerç i l'horari de la restauració

A partir del 24 de maig, els bars i restaurants podran servir esmorzars des de les 6 de matí i els actes culturals podran tenir un aformanent de 70%

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

La pressió hospitalària continua baixant i això es tradueix en una relaxació de les mesures. Segons ha avançat el conseller d'Interior en funcions, Miquel Sàmper, a partir del dilluns 24 de maig, els bars i restaurants de Catalunya podran començar a servir esmorzars des de les 6 del matí, guanyat una hora i mitja més, ja que, fins al moment, l'horari de la restauració comença a les 7.30 hores. 

El Procicat també té sobre la taula aprovar l'ampliació dels aforaments dels actes culturals. Si és així, també a partir del 24 de maig, els actes culturals passarien a un 70% de l'aforament. El nombre màxim de persones als interiors serà de 1.000 i de 3.000 en exteriors i a interiors amb ventilació reforçada. 

Els comerços també veuran ampliada la seva capacitat, que passa del 30 al 50%, igual que els cursos universitaris, que recuperen les classes presencials però amb la meitat de l'aforament. Amb els actes esportius passarà el mateix, es manté l'aforament màxim del 50%, amb mil espectadors com a límit si és a espais tancats i 3.000 si és a l'exterior.

El que no varia, però, és la limitació de les trobades socials a 6 persones, que no fa falta que siguin de la mateixa bombolla.

També està pendent saber la data d'obertura de l'oci nocturn, amb un pla que ja ha acceptat el Procicat. 

NO T'HO PERDIS: Restriccions a Catalunya: què es pot fer i què no?

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona, ​​amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat