Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Major de Sarrià, Barcelona streets
Photograph: Maria DiasCarrer Major de Sarrià

Sarrià no vendrà alcohol a les botigues més tard de les 22 h durant la festa major

La limitació s'aplicarà en una àrea concreta entre el 30 de setembre i el 9 d'octubre

Escrit per
Time Out Barcelona ACN
Publicitat

Les botigues amb venda d'alcohol de Sarrià hauran de tancar a les 22.00 hores per la festa major del barri. Així consta en una resolució publicada al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona. La limitació s'aplicarà a l'àrea territorial delimitada pel carrer Ramón Miquel i Planes, l'avinguda JV Foix, el carrer Eduard Conde, el de Manuel Girona, el passeig de Sant Joan Bosco, el carrer Vergós i la Via Augusta fins al carrer de Dolors Monserdà entre el 30 de setembre i el 9 d'octubre. Aquests establiments hauran d'estar tancats de les 22 a les 7.00 hores. Es justifica que l'obertura a la nit facilita la disponibilitat de begudes alcohòliques per part de joves i menors d'edat, el consum al carrer i es posa en risc la convivència.

L'ordre es pren "per raons d'ordre públic, de seguretat i de salut pública". A més, l'anunci concreta que la decisió no és només per aquest any sinó per a les festes majors successives del barri sempre que es constati l'existència de motius d'ordre públic, convivència o mediambientals.

NO T'HO PERDIS: Les millors coses per fer gratis a Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

 

Últimes notícies

    Publicitat