Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Love on
Youtube: Selena Gomez

Selena Gomez s'inspira en la famosa pintura d'un artista modernista català en el seu nou videoclip

El tràiler ja està disponible al seu canal de Youtube, però la versió completa s’estrena el 23 de febrer

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

Ja ho va dir la Bad Gyal: 'Internationally'. Els catalans tornem a estar presents més enllà de les nostres fronteres. Aquesta vegada de manera més subtil, però. I és que la cantant Selena Gomez s’ha inspirat en la 'Jove decadent' de Ramon Casas per al seu nou videoclip, que s’estrena aquest 23 de febrer.   

La sorpresa s’ha desvelat en el tràiler de 'Love on', la nova cançó de l’estatunidenca que formarà part del seu pròxim àlbum (i, potser, l’últim). En el curt veiem diverses parelles petonejant-se en unes escales i, entre elles, apareix la cantant acariciant un gos. De seguida, i per acabar amb el petit tastet del videoclip, un zoom out del quadre de la 'Jove decadent' ens desvela a Gomez estirada en un sofà verd, deixant-nos amb una imatge final clarament inspirada en la pintura de Casas. 

'Jove decadent. Després del ball'

Ramon Casas va ser una icona del modernisme català. Moltes de les seves obres eren costumistes i ‘Jove decadent. Després del ball’ ho reflecteix a la perfecció. Amb la tècnica de pintura a l’oli el quadre mostra una noia esgotada després d’una nit de festa. Està estirada sobre un sofà verd i se la veu cansada, tot i que sembla no voler dormir. A la mà, un quadern, o un llibre tancat, possiblement en un intent frustrat d’evadir el què pensa. Joventut, elegància, modernitat… Una obra realitzada per Casas l’any 1899 a París, però que podria reproduir-se avui a Barcelona. 

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de febrer

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat