Notícies

Sembla una botiga de disseny, però és un restaurant de pasta: així és el primer local de Relleno a Barcelona

La firma vol “transformar la manera com es consumeix la pasta a escala mundial” i barrejar la gastronomia de qualitat i el bon gust

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Redactora
relleno, pasta, italià
Foto: Relleno
Publicitat

L’interiorisme és un factor essencial a l’hora d’obrir un negoci: ja sigui una botiga de roba, un restaurant, una llibreria… L'estètica és imprescindible per crear una identitat, i en aquest restaurant ho saben molt bé. 

Relleno, una de les marques líder de fast-pasta de l’Estat, acaba d’inaugurar el seu primer establiment físic, que, més que un restaurant, sembla una botiga de moda de disseny. “Volem demostrar que Itàlia no és només sinònim d'excel·lència culinària, sinó també de moda i disseny global”, explica el barceloní cofundador de la marca, Oriol Reull. 

La botiga insígnia, al número 39 de la via Augusta, s’ha dissenyat sota el lema “Designed in Milan” per trencar amb els clixés italians habituals. Isern Serra, el reconegut arquitecte barceloní, ha estat l’encarregat de l’interiorisme, que barreja confort, futurisme i moda amb tonalitats metàl·liques que contrasten amb alguns mobles de fusta. “El bon gust mai ha estat a la venda, fins ara”, conclou un altre dels fundadors del restaurant, Lorenzo Redaelli.

Relleno, italià, pasta
Foto: Relleno
Relleno, italià, pasta
Foto: Relleno

Redefinir la percepció de la pasta a Barcelona

Des que Paolo Colombo, Lorenzo Redaelli i Oriol Reull van fundar Relleno l’any 2023, que el seu objectiu ha estat el mateix: transformar la manera com es consumeix la pasta a escala mundial. 

Per aconseguir-ho, els tres emprenedors van començar el projecte amb un menú 100% personalitzable que barreja combinacions gurmet, com la crema de bolets i tòfones negres, amb altres de més tradicionals, com la carbonara. 

Relleno, italià, pasta
Foto: Relleno
Relleno, italià, pasta
Foto: Relleno

“La pasta és un dels aliments més consumits al món, però està tractada injustament (...) Volem recuperar l'essència d’Itàlia i transformar la manera com es menja la pasta al món: de forma ràpida, bonica i sense comprometre la qualitat”, assegura el cofundador de Relleno, Paolo Colombo. 

Amb l’objectiu de redefinir la manera d’entendre el consum de pasta, també s’hi inclou fer-la accessible, contemporània i emocional per democratitzar la pasta de qualitat a Europa a través de bons productes i uns establiments físics representatius, com el de Barcelona.

NO T'HO PERDIS: Els millors restaurants italians de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local
    Últimes notícies
      Publicitat