Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Serielizados Fest 2021: Werner Herzog, Bop Pop, maratons de sèries i sorpreses

La vuitena edició del festival de les sèries se celebrarà del 19 al 30 d’octubre al CCCB, Phenomena, Casa SEAT i la seu de l'SGAE

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Què hi pinta el director de 'Fitzcarraldo' a la vuitena edició del Serielizados Fest? “No ha fet cap sèrie ni en mira, però no li pots dir que no a Werner Herzog –explica Betu Martínez, codirector del festival seriòfil–, a més, sí que ha fet cameos, surt a 'The Mandalorian'!” El cineasta bavarès, referent de la cultura audiovisual, impartirà una masterclass de dues hores, però hi ha molta més teca.

L’altre gran nom internacional del festival, que es fa al CCCB, el Phenomena, la Casa SEAT i Filmin, és Paul Abbott, el creador de Shameless, una ficció mundialment famosa per l’adaptació que els americans van fer de l’original, que ho havia petat prèviament al Regne Unit. “És un clàssic de la televisió britànica”, explica Martínez, i ve a presentar 'Wolfe', una sèrie que a Espanya encara no té plataforma i de la qual es podrà veure el primer capítol en exclusiva.    

Altres hits de l’edició d’enguany són les maratons del primer original de la història de Filmin ('Doctor Portuondo', de Carlo Padial) i de la minisèrie sobre Isabel Allende ('Isabel', encara sense plataforma aquí), la xerrada (“sense moderador”, no els cal!) entre Bob Pop, Berto Romero i Enric Pardo sobre 'Maricón perdido' i l’homenatge als deu anys de 'Pop ràpid', amb presència de Marc Crehuet i un elenc d’actors que van ser catapultats per la sèrie més hípster de TVC; atenció perquè “hi haurà sorpreses”, , assegura Martínez. S’especula amb una possible actuació de The Frederics(!).

NO T'HO PERDIS: Les millor minisèries per veure ara mateix

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Time In

    Últimes notícies

      Publicitat