Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Dona fent esport al balcó
Foto: ShutterstockEsport al balcó

Sessió multitudinària de fitness als balcons: el repte viral de la setmana

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Per si no en teníem prou amb el ioga, els estiraments, el body pump, l'aeròbic i totes les activitats que ens recomanen perquè al nostre cos no li passi factura el confinament i el poc moviment, l’Institut Barcelona Esports ha posat en marxa la campanya 'Barcelona es mou dins de casa' formada per set accions per promoure l'esport, òbviament, sense sortir de casa. 

Una d'elles, i la més ambiciosa, és una gran sessió de fitness massiva i simultània des dels balcons de casa. La cita és aquest diumenge 12 d'abril a les 12 hores i la sessió, d'uns 10-15 minuts, està pensada per a gent de totes les edats i de qualsevol condició física. Aquests són els vídeos amb els passos i la coreografia sencera que us heu d'aprendre per no anar amb el pas canviat. L'han creat els equips tècnics dels Centres Esportius Municipals i us faran moure tot el cos. 

Més exercicis

Com us dèiem, aquesta mega sessió de fitness forma part d'una pla més ampli. A la plataforma Decidim.Barcelona trobareu les propostes dels centres esportius municipals; en col·laboració amb Betevé, també s'han fet càpsules d'activitats físiques per a diferents perfils; i l'edició d'enguany del Barcelona Sports Film Festival inclou una nova categoria, 'Sport&Stay Home' per a curts que tractin sobre l'adaptació del món de l'esport a la situació de confinament. Un jurat seleccionarà les peces que formaran part de la programació del Festival i decidirà els guanyadors del concurs.

Si a casa sou molt de fer esport, participeu en el concurs ciutadà enviant el vostre vídeo –de 30 segons com a màxim– mostrant com vosaltres o la família, feu esport dins del vostre domicili. El Barcelona Sport Film Festival incorporarà també aquest concurs en l'actual edició, programant una sessió especial amb els millors vídeos.

NO T'HO PERDIS: 8 vídeos per posar-te en forma a casa

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat