Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Sheela ve al Primera Persona

Escrit per
Maria Junyent
Publicitat

Heu llegit bé. Fans de 'Wild wild country', Sheela serà una de les protagonistes del Primera Persona, al CCCB; el festival que fa pujar a l'escenari les autobiografies més fascinants dels nostres dies. Serà divendres 11 a les 22h, compartint sessió amb el dibuixant de còmics i il·lustrador escocès Tom Gauld. 

Qui conegui 'Wild Wild Country' estarà comprant les entrades per la sessió de Sheela en aquest precís instant perquè sap que això pot ser memorable. Qui no conegui encara l'últim fenomen de Netflix, encara és a temps de viure la història del líder espiritual indi Bagwan Shree Rajneesh, que a principis dels vuitanta es va instal·lar a un poble recòndit de l'Amèrica profunda acompanyat dels seus milers de seguidors. També podeu informar-vos de què va tot això al post que vem escriure sobre aquesta docu-sèrie que ens fascina

Sheela va ser la secretària personal i mà dreta de Bagwan Shree Rajneesh (més tard Osho) i ella també va ser la cara visible dels Rajneeshes davant dels veïns d'Oregon i dels mitjans de comunicació. Només cal veure algunes de les seves aparicions a la televisió de l'època per adonar-se que aquesta dona és un pou de carisma, controvèrsia i provocació. 

Veure-la al Primera Persona ens dona una oportunitat fascinant per viure d'aprop i en tota la seva complexitat, qui és Sheela. 

Dit això, l'únic que ens queda per dir és "good luck to you and your PIMPS". 

Últimes notícies

    Publicitat