Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Shein obre a Barcelona la pop-up més gran que han fet mai a Espanya

S'inaugurarà aquest novembre i estarà oberta al públic amb una àmplia selecció dels productes del seu catàleg

Escrit per
Maria Llinares
Publicitat

Qui no té un amic que cada setmana rep un paquet de roba a casa? Sempre amb alguna cosa per estrenar. Per a molta gent que compra en línia, Shein és la primera botiga que els ve al cap quan comença la temporada de renovar l'armari. Qui sigui un habitual de la marca està de sort, perquè aquest novembre surt del pla digital per instal·lar-se a Barcelona. Shein inaugura al número 15 de Portal de l'Àngel la 'pop-up' més gran que ha obert fins ara a Espanya, que començarà a rebre els clients dissabte 19 i no tancarà fins al 29 de novembre (els diumenges 20 i 27 romandrà tancada).

L'espai, de més de 900 metres quadrats i amb dues plantes, oferirà una àmplia selecció de la col·lecció del catàleg de roba femenina i masculina, accessoris, decoració per la casa, material d'oficina, productes per nadons, entre molts més. De fet, totes les seccions comercials que ofereix Shein tindran productes al pop-up barceloní, des dels objectes per a mascotes fins a la roba d'esport. Aquesta botiga efímera també tindrà una zona d'alimentació i de bellesa, i un espai destinat a la canalla. 

NO T'HO PERDIS: Les millors botigues de segona mà i roba 'vintage' a Barcelona 

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat