Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Pinocchio 3D
Poble Espanyol

Una exposició immersiva sobre Pinotxo s'instal·la en una carpa gegant a Barcelona

És la primera vegada que aquesta mostra virtual arriba a l'estat i ho farà instal·lant-se al Poble Espanyol

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

Sembla que les exposicions immersives estan esdevenint una de les maneres més divertides de 'culturitzar-se'. L'auge de l'oferta d'aquest tipus de mostres és innegable, en sigueu fans o bé detractors. Aquesta vegada és el torn de descobrir la història i els valors que hi ha darrere 'Les aventures de Pinotxo', un dels contes infantils més emblemàtics, en aquesta nova mostra virtual 'Pinocchio 3D'. 

Pinocchio 3D
Poble Espanyol

L'exposició és una producció italiana que per primera vegada arriba a Espanya. I ho fa instal·lant-se al Poble Espanyol de Barcelona, del 24 de febrer al 20 de maig. L’experiència immersiva, que se situarà en una carpa de 700 m² i allargarà el seu recorregut per l’espai Guinovart (un edifici circular dins del recinte, obra de l’artista Josep Guinovart), reunirà esbossos inspirats en les primeres il·lustracions; projeccions multimèdia amb ambientació; sons i imatges; mostres i dissenys de vestuaris originals, i una sala immersiva de 120 m².  

Pinocchio 3D
Poble Espanyol

A banda, per aquells que vulguin ampliar l’aventura, es podran fer tallers d’artesania a preus populars. Els professionals que treballen dia a dia diferents materials dins el Poble Espanyol, com el cuir o la ceràmica, se sumen a la temàtica de Pinotxo i oferiran activitats relacionades amb el món i les aventures del ninot per un preu d’entre  5€ i els 10€. La visita a Pinocchio 3D està inclosa amb l’entrada al Poble Espanyol, i hi ha promocions especials online per a residents a Catalunya. 

NO T'HO PERDIS: Les exposicions immersives de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

 

Últimes notícies

    Publicitat