Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Sortir d’un grup en silenci o amagar que estàs en línia a Whatsapp serà possible

Aquestes són les noves funcionalitats de Whatsapp que es podrien començar a implementar aquest agost

Escrit per
Clara Tórtola Escámez
Publicitat

Whatsapp està a punt d’implementar noves funcionalitats per als usuaris: sortir d’un grup de manera silenciosa i amagar que estàs en línia. Aquestes són les novetats de l’aplicació de missatgeria que, tal com ha informat en un comunicat, podrien començar a implementar-se aquest mes d’agost.

Ja fa temps que la companyia desenvolupa noves funcionalitats. D’aquesta manera pretén potenciar la privacitat. Amb les noves actualitzacions, ja se’ns permetrà marxar d’un grup sense que la resta de membres se n’adonin, i també podrem gaudir d’una nova funció anomenada ‘presència en línia’ que ens permetrà decidir qui pot veure quan estem connectats.

Mark Zuckerberg, CEO de Meta, el grup mediàtic propietari de Whatsapp, també ha anunciat les mesures al seu mur de Facebook. “Continuarem creant noves maneres de protegir els teus missatges i mantenir-los tan privats com les converses cara a cara”.

L’aplicació també treballa en una nova funcionalitat que bloquejarà les captures de la pantalla en els missatges de visualització única, és a dir, aquells que estan configurats per ser vistos una sola vegada. Però aquesta eina encara està en fase de proves i no té una data oficial concreta, a diferència de les altres dues funcionalitats.

Aquestes noves mesures se sumen a la llista d’opcions de privadesa amb què ja compta Whatsapp, entre les quals hi ha el xifrat d’extrem a extrem, el bloc o denúncia, les còpies de seguretat xifrades i la verificació en dos passos.

NO T'HO PERDIS: Aquest mapa et mostra el nom de la persona més coneguda del teu municipi

Llegeix el número d'estiu de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

 

Últimes notícies

    Publicitat