Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Spotify: ara el censor ets tu

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Estàs fart d'escoltar músics que detestes a Spotify? Et tallaràs una orella si et tornes a empassar una cançó de David Bisbal?

Amb la nova eina per silenciar artistes que ha llançat la plataforma de streaming, no t'hauràs d'empassar música que no t'agrada mai més, tinguis o no un compte premium. L'eina pot semblar insignificant, però és un gran pas per als usuaris de Spotify encara que, de moment, només es pot fer servir des de l'app del mòbil.

Per silenciar un artista, cal anar a la pàgina del músic en qüestió, prémer el botó de la part superior dreta i buscar l'opció 'retirar' o 'mute artist'. Pot ser que l'artista segueixi apareixent a les llistes que funcionen amb algoritme com el 'Descobriment setmanal', el 'radar de novetats' o les ràdios d'artistes i gèneres, però la seva música no es reproduirà. Els artistes bloquejats només se seguiran reproduint en col·laboracions (feat.) i en anuncis, en els perfils sense compte premium.

La proposta va sorgir arran de que el moviment #metoo va fer pressió amb el hashtag #muteRKelly per retirar música dels cantants R.Kelly i XXXTentacion, acusats d'abusos sexuals, i s'ha estès com una nova opció per controlar el que escoltem en les llistes algorítmiques.

Adéu definitiu a la música que no ens representa.

NO T'HO PERDIS: Els concerts de la setmana

Últimes notícies

    Publicitat