Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Televisão, Séries, Drama, Romance, Love, Victor (2020)
©DRLove, Victor de Isaac Aptaker e Elizabeth Berger

Star: tot el que has de saber sobre el nou canal de Disney+

La nova branca de Disney+ és la versió internacional de Hulu i programarà sèries i pel·lícules per a públic adult

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

El contingut per a adults –no d'aquest tipus, malpensats– és el que vertebra el nou canal de Disney+, Star, que s'estrenarà a Espanya el 23 de febrer. A més del contingut de Marvel, Pixar, Star Wars i National Geographic, ara els subscriptors de Disney+ tindran accés a milers d'hores de pel·lícules (hi haurà més de 250 títols) i sèries de televisió (més de 40) dels canals ABC, FX, Freeform, Searchlight i 20 Century Studios. Calculen que durant aquest any s'arribaran a estrenar unes 800 novetats. Alguns exemples del que oferirà Star són una nova sèrie de 'What We Do in the Shadows' i 'American Horror Story', així com nous programes com 'Love, Victor', un 'spin-off' de la pel·lícula per a adolescents queer 'Love, Simon'.

El preu

A partir del 23 de febrer i causa d'aquesta nova incorporació, Disney+ apujarà 2 euros el preu de les seves subscripcions. És a dir, la mensualitat passarà de 6,99 a 8,99 euros i si teniu un pla anual, us costarà 89,99 euros. Així que si esteu pensant subscriure-us a Disney+, feu-ho abans del 23 de febrer i us estalviareu uns quants euros. Si ja sou subscriptors, aquest increment no es farà efectiu fins al 22 d'agost d'aquest any.

Què podrem veure?

Encara no s'ha donat a conèixer l'extensa programació, però sí sabem ja que l'alineació inclou les sèries '24', 'Expedient X', 'Lost', 'Desperate Housewives', 'Prison Break', 'Black-ish' i 'Atlanta'. Hi ha sèries que podem veure ara mateix en altres plataformes, com 'Prision Break' a Netflix o 'Expedient X' a Amazon Prime. Esperem que no desapareguin perquè Disney+ s'apoderi d'elles.

Què no podrem veure?

A diferència de Hulu, la branca de Disney per a públic adult als Estats Units, Star no programarà pel·lícules d'altres estudis i tampoc està previst que incloguin molts títols antics d'empreses com Touchstone i 20th Century Fox. Més enllà d''Avatar' i 'Sol a casa', Disney+ no té moltes més pel·lícules de Fox, i l'estudi tampoc s'ha tornat boig a l'hora de compartir films clàssics de 20th Century Fox. El que sí que tindrem és la saga completa de 'La jungla de cristal'.

El PIN parental

Llavors, com puc evitar que els meus fills aprenguin a dir "Yippee-ki-yay, fill de puta"? No entreu en pànic, perquè Star ja ha anunciat que tindrà un sistema de PIN parental amb diferents rangs d'edat. Així que no haureu de preocupar-vos per trobar  el vostre fill de sis anys al·lucinant amb 'Alien'.

NO T'HO PERDIS: Les millors sèries noves que has de veure ara mateix

Llegeix el número de febrer de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat