Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Starbucks et regala un cafè si hi vas amb un got reutilitzable

Ho farà en motiu del Dia del Cafè, que se celebrarà el proper divendres 1 d'octubre

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Hi ha gent a qui Starbucks li sembla un lloc car. Doncs per a ells serà profitosa aquesta notícia: el pròxim 1 d'octubre, Dia Internacional del Cafè, la cadena nord-americana de cafeteries oferirà una beguda gratis a tothom que s'apropi a demanar-la amb un got reutilitzable. Amb aquesta acció, que coincideix a més amb el 50 aniversari de la marca, l'empresa vol animar els seus clients a acostumar-se a utilitzar envasos reutilitzables.

I alerta, que aquesta generosa promoció inclou, segons el comunicat de l'empresa, "les seves begudes gratis", sense limitar-se al cafè. Això vol dir que si alguna vegada t'has preguntat quin gust té 'pumpkin spice latte' o un 'frapuccino' de vainilla, però et feia cosa desembutxacar els cinc eurots que costen, aquesta és la teva oportunitat.

Aquesta acció s'emmarca dins de la política de la companyia d'incentivar el canvi d'hàbits cap a l'ús d'envasos reutilitzables: ara mateix fan un descompte de 0,40 euros en cada beguda que es demani en got reutilitzable, i tenen l'objectiu de reduir en un 50% els seus residus per a l'any 2030.

NO T'HO PERDIS: El millor cafè de Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat