Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Surt el primer tràiler de la nova temporada de 'Sexe a Nova York'

El rodatge començarà a la primavera i la temporada tindrà deu capítols, aquest cop sense el personatge de la Samantha Jones

Escrit per
Ainhoa Gutierrez
Publicitat

La sèrie que va començar el 1998 i que va ser una revolució en molts sentits torna amb les piles carregades en una nova temporada que començarà a rodar-se a la primavera. Després de sis temporades a l'esquena, ja us podem avançar el primer tràiler de la setena temporada de 'Sexo en Nueva York' que les actrius protagonistes han compartit a les seves xarxes socials.

La nova temporada de la sèrie s'emetrà en HBO Max, tot i que encara no sabem la data d'estrena, i comptarà amb deu episodis de mitja hora en què no faltaran l'amor, el sexe, l'amistat, la família i les divertides situacions que van fer d'aquesta sèrie gairebé un mite. Tot succeirà en una ciutat de Nova York bastant canviada i Carrie Bradshaw, Charlotte York i Miranda Hobbs seguiran unides, però sense la presència de Samantha.

L'últim episodi de la sèrie es va emetre al 2004 i ja fa 17 anys que se n'ha fet d'aquest grup d'amigues inseparables. Aquesta temporada portarà el títol de 'And just like that' (Així com si res) i Sarah Jessica Parker reprendrà el paper de narradora de les aventures novaiorqueses. HBO ja ha avançat que en aquesta nova temporada veurem "la més complicada realitat de la vida i l'amistat", ara amb els 50 anys complerts. 

NO T'HO PERDIS: Les millors estrenes de gener a Netflix, HBO, Amazon Prime...

Últimes notícies

    Publicitat