Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Comencen les obres al metro de Barcelona fins a finals d'agost

Hi ha talls a l'últim tram de l'L4 i el primer tram de l'L1 per modernitzar la infraestructura i fer obres a les vies

Clara Martorell
Escrit per
Clara Martorell
Publicitat

Com cada estiu, comencen les obres al metro de Barcelona. L’any passat van afectar alguns trams de l’L1, L2 i L5, i enguany li ha tocat a l’L4, entre les estacions de Selva de Mar i La Pau, i a l'L1 entre les estacions d'Hospital de Bellvitge i Santa Eulàlia. Des del 27 de juliol al 30 d’agost el servei de l’últim tram de la línia groga està interromput, i des d'avui 3 d'agost fins al 28 d'agost el primer tram de la línia vermella està tallat.

Les obres de l'L4 que s'estan duent a terme per millorar la infraestructura del metro, en concret per reformar les vies, i afecten quatre parades: El Maresme / Fòrum, Besòs Mar, Besòs i La Pau, i les estacions estaran tancades, si tot segueix segons el previst, fins al dia 30 d’agost. 

 

 

Talls a la L4 estiu 2020
Foto: Transports Metropolitans de Barcelona

Per altra banda a l'L1 avui comencen les obres amb l'objectiu de millorar la infraestructura col·locant travesses noves a les vies i fent millores de drenatge, impermeabilització, substitució de carrils, millores a les fixacions, millores a la catenària i millores a la senyalització. Aquestes obres mantindran talles set parades: Hospital de Bellvitge, Bellvitge, Avd. Carrilet, Rambla Just Oliveras, Can Serra, Florida, Torrassa, des d'avui fins al 28 d'agost.

 

 

Talls a la L1 estiu 2020
Foto: Transports Metropolitans de Barcelona

 

Per facilitar la mobilitat als usuaris del metro, TMB ha activat tres busos com a servei alternatiu per cobrir els trams afectats. L’horari del bus llançadora que cobreix el servei de l'L4 és de 5 a 24 h de dilluns a dijous i els diumenges, divendres i dissabte fins a les 2:00 de la matinada. A més també hi ha altres transports alternatius per fer aquest recorregut com la línia T4 del Tram que connecta el Fòrum amb Selva de Mar o les línies V31 i 136 de bus que com l’L4 uneixen Selva de Mar amb La Pau.

En el cas de l'L1 els usuaris poden trobar a partir d'avui un bus entre les estacions d'Hospital de Bellvitge i Santa Eulàlia que passa cada 5 minuts i fa el mateix recorregut que el metro. Per anar directament a l'Hospital de Bellvitge hi ha un altre bus llançadora que surt des de l'estació de plaça Espanya cobrint tot el recorregut sense parades i amb una freqüència de pas de 10 minuts en tots dos sentits.

 

NO T'HO PERDIS: El bitllet senzill es podrà pagar amb targeta bancària

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat