Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Tanca el mític Sor Rita Bar, i s'acomiada amb una sorpresa!

Manuel Pérez
Escrit per
Manuel Pérez
Publicitat

Abeurador canalla de les nits més transgressores, referència petarda del Gòtic per a vetllades plurisexuals, dinamitzador indomable d'activitats de micròfon transvestit, lluentó atrotinat i gàrgara de llet de pantera... Germanes, estem molt tristes i consternades, ens tanquen el convent. El bar Sor Rita, la beneficència de totes les esgarriades amb anhels de xica Almodóvar, baixarà el teló el pròxim 30 de setembre. Drama suprem!

La mare superiora va publicar fa uns dies un calvari de comunicat en xarxes socials en què ens avisa de la penitència: només ens queden uns dies si volem confessar els nostres pecats nocturns davant les verges de plàstic i les estampetes de paper cuixé que adornen el temple.

El santoral de ploma i taló alt ja té un nou màrtir amb aquesta clausura. Per ofegar les nostres penes, a més, ens conviden a una festiva sorpresa de comiat que tindrà forma de homilia d'últim aniversari el proper diumenge 29 de setembre. Apunteu la data en el vostre missal andorrà.

Sor Rita Bar

FOTO: Sor Rita

"A vegades ni les millors intencions ni tot l'afecte que li posis al teu treball poden contra la respectable decisió d'un nou propietari de la finca qui no desitja un bar de copes sota el seu futur projecte d'habitatges". Així resa l'encíclica de tancament publicada a Facebook, un escrit que ens ha amargat les 'yemas' de Santa Teresa.

Castes i pecadores, ja poden començar les vostres romeries de comiat. Podeu encaminar els vostres ex-vots, com sempre, al carrer de la Mercè, 27, només per pregàries vespertines i nocturnes. El compte enrere per a l'ascensió ja ha començat.

NO T'HO PERDIS: Els bars més frikis de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat