Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Tanca Konema, l'emblemàtica papereria de la rambla de Catalunya

Escrit per
Eugènia Sendra
Publicitat

El cartell de tancat per inventari ha lluït als aparador de Konema durant tot l'agost i finalment la papereria ha comunicat que no reobirà portes com a consequència de l'encariment del lloguer del local, situat al xamfrà de rambla de Catalaunya amb Consell de Cent. "L'afectació per l'actual conjuntura legal suposaria assumir despeses que posarien en risc la continuïtat i el prestigi de la nostra botiga", indica el comunicat enviat avui, on també s'agraiex la fidelitat i suport dels clients.

Konema va obrir les seves portes el 1972 a l'Esquerra de l'Eixample i des de llavors ha estat una botiga de referència pel disseny i la qualitat dels seus productes. La recordarem pels seus aparadors, fins a set vitrines plenes de color que canviaven periòdicament per mostrar la selecció, composta per objectes de decoració, accessoris i productes de paper en diferents formats.

Des de l'any 2000 Konema ha format part del grup Raima, que ha convertit l'establiment del carrer Comtal en un gran temple del paper.

No t'ho perdis: les botigues més boniques de Barcelona.

Últimes notícies

    Publicitat