Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Llibreria Pròleg
Maria DiasLlibreria Pròleg

Tanca la llibreria Pròleg de Ciutat Vella

Les propietàries volen asssegurar la continuïtat de la llibreria i per això posen el projecte a disposició de cessió o venda

Eugènia Güell
Escrit per
Eugènia Güell
Publicitat

La llibreria Pròleg ha tancat el seu local del carrer Sant Pere Més Alt. Tot i això, asseguren que és un parèntesi: no els han renovat el contracte de lloguer i de moment no han trobat un altre espai amb les condicions econòmiques i adients per assegurar la continuïtat de la llibreria. A més, han explicat que "no només cal un local, sinó també algú que li pugui donar un gir".

La llibreria, especialitzada en literatura feta per dones i oberta el 1991 per un grup de dones del moviment feminista, estava en aquest local de Ciutat Vella des del 2009. Ara, volen seguir al mapa cultural de la ciutat i del feminisme, però per fer-ho "cal una nova estructura, local i energies renovades". Per això, han posat el projecte a disposició de cessió o venda per obrir-lo a nous formats. "Cal finançament i també dones amb ganes i compromís per la nova etapa. Cal equip o mecenatge i propostes factibles per continuar", han dit. 

Llibreria Pròleg
Maria DiasLlibreria Pròleg

Ara, doncs, el següent pas és buscar un lloc on guardar el mobiliari i els llibres abans del 28 de febrer per poder gestionar, mentrestant, la recerca del nou local. "No crèiem que trobar el lloc seria ni tan difícil ni tan car. Hem vist locals, buscat actius per mecenatge, parlat amb les que en saben, fet tocs a l'administració i, fins i tot, hem tingut una proposta de cessió. Tot per assegurar la continuïtat, però sense resultats", han explicat.

NO T'HO PERDIS: Les llibreries més boniques de Barcelona

Llegeix el número de desembre i gener de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat