Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
This & That Co.
© Maria DiasThis & That Co.

Tanca This & That & Co., el gran bar de tapes creatives de l'Hospitalet

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Tanca un dels restaurants més estimats de l’Hospitalet: el This & That & Co. farà el proper dissabte a la nit el seu darrer servei després de cinc anys. La copropietària de l’establiment, la Mónica Artero, explica que amb un lustre de feina a l'esquena ella i el xef Pablo Carrizo «es volen dedicar a altres projectes relacionats amb el món de l’hosteleria, com per exemple els càterings i les assessories, una cosa molt difícil si tens en compte el volum de feina diària que comporta un restaurant com el nostre».

Carrizo, que va ser cap de partida a Elbulli i al Sant Pau, va portar a l’Hospitalet un estil propi de fer tapes creatiu i saborós, on el joc visual i el sentit de l’humor sempre s’aplica a plats coherents i substanciosos. Recordo l’amanida de cor de tomàquet amb daus de tonyina, o un caneló de cua de bou amb beixamel trufada i marcarpone de sabor inenarrable. O aquells xurro-patata brava; als migdies, un excel·lent menú a preus ajustats i producte fresquíssim.

This & That & Co.
This & That & Co.
Foto: Maria Dias

No parlem en passat. Encara us queden tres dies per passar per la taula del This & That & Co. , sens dubte el gran restaurant creatiu a preus d’amic a l’Hospitalet de Llobregat. Teniu servei de menú de migdia dijous i divendres, i podeu menjar-hi de carta el dijous, divendres i dissabte per la nit. Artero riu explicant que «en aquests cinc anys ens hem llaurat una clientela assídua i familiar, que et para pel carrer i et demanen que no pleguis, però escolta, la llibertat també és important». Això sí, deixa ben clar que no es desvinculen de la cuina: qui vulgui un càtering o un esdeveniment amb la marca de la casa només ha de contactar-los a info@thisandthatco.com, que els faran un vestit a mida: "This & That, a més d'un restaurant, és un projecte gastronòmic integral", explica. 

Últimes notícies

    Publicitat