Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Bar El Jardí
© Erica AspasBar El Jardí

Tanquen les galeries ‘El Camello’ de Portaferrissa

La coneguda botiga de roba underground tanca per motius econòmics després de 50 anys d’història

Rita Roig
Escrit per
Rita Roig
Publicitat

Haver estat adolescent a Barcelona i rodalies vol dir que, en algun moment d’aquesta dura etapa que té lloc entre els tretze i els vint-i-cinc anys, vas anar a comprar algun complement estètic per reivindicar la teva singularitat a ‘El Camello’. Doncs a partir de setembre, els teenagers de la ciutat hauran de buscar un altre lloc on reforçar la seva fase 'emo', 'skater' o 'hippie': després de gairebé 50 anys d’història, aquestes galeries de Portaferrissa s’acomiaden de la ciutat. 

El tancament d’’El Camello’ no és res més que una altra conseqüència de l’impacte de la crisi pandèmica en la ciutat de Barcelona. Les galeries, anomenades oficialment El Mercadillo, però conegudes amb el sobrenom d’’El Camello’ per la figura d’aquest animal que flanqueja l’entrada, han hagut de tancar per motius econòmics, ja que els deutes pel lloguer han dut la propietat al jutjat per reclamar el desnonament, i els llogaters han decidit tornar les claus voluntàriament. 

L’establiment va obrir el 1975 i durant tot aquest temps ha estat conegut per acollir les botigues de roba predilectes de les diverses tribus urbanes de Barcelona. Però no només per això, l’espai també s’ha convertit en un mite pel bar El Jardí i la seva característica terrassa, que també hauran de tancar un cop les quatre últimes botigues d’El Mercadillo retornin les claus als propietaris aquest setembre.  

NO T'HO PERDIS: Les botigues més boniques de Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat