Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
cinema
FOTO: Shutterstockcinema

Tanquen uns emblemàtics cinemes de Barcelona de referència en les pel·lícules en versió original

Dijous 27 de juliol tindran lloc els últims passis d'un espai que deixarà sense sales de projecció tota una zona de la ciutat on era l'únic referent

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Una calenta i una altra freda. Al març ens assabentàvem de la recuperació d'una sala de cinema al barri de Gràcia, la reobertura dels Cinemes Texas. Ara, però, arriba una notícia molt menys alegre.

Després de 27 anys d'activitat ininterrompuda, Barcelona perd uns cinemes emblemàtics de les projeccions en versió original, un tancament que deixarà sense cap més sala de referència la zona de Vila Olímpica i els barris que l'envolten.

El pròxim dijous 27 de juliol seran els últims passis que podrem veure als Yelmo Icària, els multicinemes d'El Centre de la Vila. L'empresa ja ho ha comunicat a la quincena de persones que hi treballen i els motius són que el contracte de lloguer de l'espai "arriba al seu final", segons confirmen en un comunicat recollit per Europa Press.

Yelmo Icaria
Foto: Yelmo Icaria

Després de 5.000 estrenes i més d'una desena de milions d'espectadors, Barcelona perd de cop 15 sales de projecció, un dels establiments dedicat a la versió original més grans d'Espanya que abaixa la persiana per a sempre.

Algunes personalitats del món del cinema han lamentat la notícia a través de xarxes, una pèrdua que se suma al llarg llistat de sales de cinema tancades per tot l'estat.

NO T'HO PERDIS: les 5 millors pel·lícules de la cartellera

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat