Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Monestir de Santes Creus, Aiguamúrcia
ShutterstockMonestir de Santes Creus

Tarifa plana per a visitar museus i monuments catalans per 30 euros l'any

L’Agència Catalana del Patrimoni Cultural llança un abonament que permet l'accés il·limitat durant tot l'any als 29 museus i monuments que gestiona

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Aquest estiu és probable que no sortiu de Catalunya per vacances. Bé, doncs aquí teniu una bona opció de 'staycation' (fer coses per vacances sense sortir de viatge): L'Agència Catalana del Patrimoni Cultural llança 'De Bat a Bat', un abonament que permet accedir de forma il·limitada, a preus assequibles i durant un any, als 29 museus i monuments que gestiona.

Aquesta nova targeta obre les portes d'espais emblemàtics del patrimoni cultural que es troben repartits per tot el territori català. Entre els equipaments que es poden visitar n'hi ha 9 a la demarcació de Girona, 10 a la de Barcelona, 8 a la de Tarragona i 2 a la de Lleida. Aquests són els equipaments per província: 

  • Girona: Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya - Farga Palau; Canònica de Santa Maria de Vilabertran; Conjunt monumental de Sant Pere de Rodes; Estudi taller Carles Fontserè; Museu d'Arqueologia de Catalunya - Empúries; Museu d'Arqueologia de Catalunya - Girona; Antic Hospital de Santa Caterina a Girona; Museu d'Art de Girona; Museu d'Arqueologia de Catalunya- Ullastret.
  • Barcelona: Casa Museu Rafael Casanova; Casa Museu Prat de la Riba; Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya; Museu d'Història de Catalunya; Museu d'Arqueologia de Catalunya - Barcelona; Museu de la Ciència i de la Tècnica - Museu del Ciment; Castell de Cardona; Castell de Claramunt; Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya - Museu de la Colònia Sedó; Museu d'Arqueologia de Catalunya - Olèrdola.
  • Tarragona: Reial Monestir de Santes Creus; Cartoixa d'Escaladei; Castell Monestir d'Escornalbou; Museu Nacional Arqueològic de Tarragona - Conjunt monumental de Centcelles; Museu Nacional Arqueològic de Tarragona - Vil·la romana dels Munts; Museu Nacional Arqueològic de Tarragona - Museu i necròpolis paleocristianes; Museu Nacional Arqueològic de Tarragona – Tinglado 4; Castell de Miravet.
  • Lleida: Conjunt Rupestre de la Roca dels Moros del El Cogul; Convent de Sant Bartomeu

L'abonament costa 30 euros (individual) o multipersonal (70 euros). En el primer cas, dona dret al titular a accedir gratuïtament i tantes vegades com es vulgui al llarg d'un any a tots aquests espais. El multipersonal permet que el titular i fins a un màxim de tres acompanyants -família o no- puguin visitar els mateixos llocs de forma gratuïta i il·limitada durant un any. En el cas de les famílies nombroses, hi podran accedir tots els membres acreditats. 

NO T'HO PERDIS: Els castells més impressionants de Catalunya 

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de escapades

    Últimes notícies

      Publicitat